cover photo

Arne Skov

arneskov@bronshoj.net

DF stemmefiskeri a la Trump

  
Jeg tror ikke engang at DF-politikere er så uintelligente, at de vil afvise menneskeskabte klimaforandringer som et spørgsmål om tro. Men jeg kunne godt have dem mistænkt for, at de er i gang med fiskeri efter stemmer fra mindre oplyste dele af befolkningen. Når nu Trump i USA har haft så stor succes med at afvise og nedgøre enhver for for ekspertviden og fakta, så er det da bare med at kopiere modellen. At man så samtidigt underminerer nogle af de ting vort samfund hviler på og sandsynligvis bidrager til øget splittelse af befolkningen, det er jo bare en følgevirkning, som man kan vælge at lade være med at tro på.
DF-ordfører tvivler på menneskeskabte klimaforandringer: Partitop mener mennesker 'delvist' har ansvar

Image/photo


Næstformand i Dansk Folkeparti Søren Espersen efterlyser en klimadebat, der ikke er præget af ”fanatisme”.
Fediverse - the federation universe

  
Fediverse

Image/photo

Fediverse Guide
Link til min egen kanal

  
Dette er blot en placeholder for en henvisning til min egen kanal. Ikke særlig anvendelig på PC, men hvad mon den gør på en telefon:
https://bronshoj.net/channel/arneskov
  
Nå - lige præcis den henvisning (https://bronshoj.net/channel/arneskov) udløser ikke muligheden for "Save bookmark"
  
Men det gør den, når den nævnes i en comment ;-)
  
Dette indlæg er egentligt blot en placeholder for en henvisning til min wiki, så den kan puttes ind i bookmark oversigten.
Min wiki ligger her: Arne Skov - arneskov@bronshoj.net

Image/photo
  
Så har jeg tilføjet "View Bookmakrs" app'en til min profil.
Men hvordan pokker får jeg puttet nogle bookmarks ind i oversigten.
Her er en henvisning til vores hjemmeside Itkonsulenter og softwareudvikling | infoshare.dk
Er du sikker på at du ikke er med til at angribe andre IT systemer. Alt kan lade sig gøre med en lille 5x10 cm computer. Næsten. Med System Dynamics kan man spå om fremtiden. Ca. PTS finder automatisk navn og mappe til et scannet dokument InfoShares programmer er testet under Windows xp, Vista, 7 og 10. Enkle programmer, der kan det de skal - o...
Indsættelse af video?

  last edited: Wed, 04 Jul 2018 11:45:27 +0200  
Strengt taget er en video vel bare en url - hvis ellers hubzilla har en indbygget viewer. Det har den ikke, så det bliver et link til der, hvor videoen ligger - og det er egentligt også bedre.
Plastic Pollution: How Humans are Turning the World into Plastic

Image/photoModern life would be impossible without plastic – but we have long since lost control over our invention. Why has plastic turned into a problem and what do w...
Endnu en blogpost

  
med et billede - tema er nu skiftet til suckerberg, som ligner fb en del. Men indsættelse af billeder er stadig knap så wysiwyg som i FB.
Image/photo
Et FB lignende indlæg med billeder

  
En almindelig type FB indlæg er et bundt billeder med en kort kommentar. Som her. På FB kan man uploade direkte til indlæget men i hubzilla skal man tilsyneladende have uploadet til et album først. Og mens man redigerer kan man kun se billed-henvisningen, ikke selve billedet. Man kan klikke på Preview knappen og så vises det færdige indlæg for sig selv i en boks nedenunder editoren.
Det kan måske forbedres ved at bruge en anden webeditor.
Image/photo
Image/photo
Et helt almindeligt FB lignende indlæg

  last edited: Mon, 02 Jul 2018 13:02:24 +0200  
Som på FB kan man selvfølgelig skrive tekst. Vi skal have fundet ud af om der er en begrænsning på antal tegn i et indlæg - altså hvis det er en overraskende lav grænse.
Indlæg kan indeholde links https://www.version2.dk/artikel/dansk-trader-laenset-130000-kroners-kryptovaluta-ukendte-hackere-1085487
men for at det skal blive "live vist i indlæget" skal det indsættes med add link knappen Dansk trader lænset for 130.000 kroners kryptovaluta af ukendte hackere

Image/photo

og man kan indsætte billeder fra sit eget billedarkiv:


En ung trader fra Randers mærkede konsekvensen af at ligge inde med en større mængde kryptovaluta på egen krop.
Image/photo
ArneSkov

  

New Wiki

ArneSkov
Nyt indlæg 25.6.18

  
Indlæg herfra skulle gerne dukke op hos "vennerne" på andre servere. Og selvfølgelig hos venner på denne server.
  
Arne Skov updated his cover photo

Image/photo
  
Arne Skov updated his profile photo

Image/photo
  
Image/photo
  
Kommentar til min egen opdatering af profilfoto. Man kan - måske - indsætte ikoner, men ikke ændre adgangen - den følger formodentligt det oprindelige opslag.